Iedereen heeft waardevolle spullen die op een veilige manier opgeborgen moeten worden. Zakelijk of privé, van documenten tot sleutels. Voor iedere toepassing heeft Kantorice een zeer geschikte en kwalitatieve oplossing. Heeft u speciale wensen met betrekking tot afmeting, kleur of inrichting van uw kluis, safe, of archiefkast? Wij leveren namelijk ook maatwerk of plaatsen de safes op gewenste plek of locatie.

De brand en/of inbraak werende safes zijn van bijzonder goede kwaliteit en wij doen hier dan ook geen concessie in. Het gaat immers om allerlei waardevolle eigendommen zoals bedrijfsdocumenten en goederen, antieke voorwerpen, sierraden, waardepapieren, sleutels en digitale opslag (data).

In samenwerking met gerenommeerde en gecertificeerde fabrieken in Europa leveren wij inmiddels een heel breed assortiment in kluizen, lockers en diverse safes voor documenten, computers en wapens.

Onze productgroepen bestaan uit: Eurosafes, Privékluizen, Muurkluizen, Vloerkluizen, Wapenkluizen, Waardekasten en Kluisdeuren.

Eurosafe Documentenkast

Privékluizen

Muurkluizen

Vloerkluizen

Wapenkluis-Wapensafe

Klassieke Wapenkast

Kluisdeuren

Ladenkasten

Sentry Privékluizen

Documentkoffers

Datasafe – Mediakluizen

Laptop en Tablet kluizen

Laptop en Tablet Trolley

NAS ioSafe computerdata

Kassa en afstortkluizen