De Kantorice Online Werkplek is een ICT-dienst waarbij software, data en applicaties niet op de computer van de gebruiker staan, maar extern in een datacentrum. Online Werkplek wordt ook wel Desktop Online genoemd. Het wordt meestal aangeboden als volledig dienstenpakket, waarbij het systeembeheer en het bijhouden van licenties bij de diensten zijn inbegrepen.

Dit dienstenpakket kan vervolgens uitgebreid worden met hardware producten als een werkstation, monitor, laptop en bv een kleurenprinter. Om gebruik te kunnen maken van onze Online Werkplek is uitsluitend een internetverbinding nodig. Via een beveiligde verbinding kan worden ingelogd op de Online Werkplek servers in datacenter.

Het gebruik van een Online Werkplek biedt vele voordelen, zowel op gebruikers- als organisatieniveau. Een verschil met traditionele ICT oplossingen is dat software en applicaties niet als product worden aangeboden, maar als “pay as you go” model. In de traditionele situatie wordt software en hardware door de klant aangeschaft en is het eigendom. Hierna moeten alle updates en licenties apart worden bijgehouden en eventueel separaat worden aangeschaft. Bij onze Online Werkplek is het beheer centraal en geautomatiseerd zodat de klant bij het inloggen direct kan werken met een volledige werkplek inclusief de laatste versies van de applicaties en software.

Sterke argumenten voor een Online Werkplek

 • Uw desktop is overal beschikbaar, onafhankelijk van uw computer.
 • Uw desktop wordt door ons beheerd en onderhouden, door goed onderhoud en beheer wordt de productiviteit verhoogd.
 • Bestanden worden door ons geback-upt, nooit meer bestanden kwijt bij een calamiteit.
 • Lage investering in hardware, we kunnen volstaan met thin clients, welke aanmerkelijk goedkoper zijn.

De meest voorkomende online applicatie is Microsoft Office 365

Het is het Office-pakket dat je kent, plus functies waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen. Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. Je hebt dus altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer.

Kantorice biedt uw een aantal mogelijkheden aan abonnementen van
het MS Office 365. Maak met ons een afspraak zodat we op basis van
een inventarisatie een passend voorstel kunnen doen. Bel ons of …

Uw email en andere Microsoft Office producten uit de cloud.

 • Uw email bekijken in uw eigen outlook, op uw telefoon of overal ter wereld via de web-cliënt.
 • Eenvoudig bestanden delen met uw collega’s en andere personen.
 • Dataopslag op Nederlandse servers.
 • Maandelijks opzegbaar, geen lange termijncontacten.
 • Gratis support, 24 uur per dag en 7 dagen per week is onze support bereikbaar.

Bij het inrichten van uw Office 365 omgeving stemmen wij zoveel mogelijk op uw wensen af.

 • Email-adressen van de mailboxen
 • Aliassen koppelen aan mailboxen (gratis)
 • Gedeelde mailboxen (gratis)
 • Overzetten email uit oude email-account of van uw computer.
 • Instructie aan gebruiker(s)

Desktop Online

Desktop online is een service waarbij uw complete desktop vervangen wordt door onze “desktop online” service. op deze manier bent u compleet ontzorgt en onafhankelijk van uw computer.

U logt op uw werkplek, thuis of onderweg in op uw persoonlijke desktop en u kunt aan het werk, u bent totaal niet afhankelijk van een werkplek. Daarnaast heeft u altijd uw eigen documenten bij de hand en worden deze automatisch geback-upt.

Anti-virus

Als optie op een van onze abonnementen kunt u kiezen voor onze anti-virusmodule. Het voordeel van deze antivirus t.o.v. de meeste traditionele antivirusprogramma’s is dat hier spraken is van een managed antivirus. Wij zorgen dat deze wekelijks wordt geüpdatet en uw computer regelmatig wordt gecontroleerd. U computer is dus optimaal beveiligd zonder dat u hier omkijken naar heeft.

WIFI

Tegenwoordig is internet voor veel mensen onmisbaar. Telefoons zijn vaak uitgerust met mobielinternet, maar dit kent vaan beperkingen doordat de snelheid of het bereik beperkt is. Veel bedrijven bieden daarom internet via WIFI aan hun gasten aan. Vaak wordt dit gratis verstrekt, maar wij bieden ook de mogelijkheid dit betaald aan te bieden.

Voor het installeren van een WIFI-netwerk maken wij gebruik van UniFi. Belangrijke eigenschappen voor ons zijn:

 • Remote management; Wij beheren uw netwerk op afstand en kunnen eenvoudig aanpassingen maken.
 • Koppelen van meerdere zenders tot een netwerk mogelijk. Hiermee kunnen we meerdere locaties tot 1 netwerk vormen of de grote van de dekking uitbreiden.
 • Zenders kunnen onderling draadloos gekoppeld worden.
 • Zenders voor binnen, maar ook voor buiten beschikbaar.

Computerbeheer/Support

Ongeacht de oplossing die u kiest is onderhoud essentieel voor het goed functioneren van uw IT omgeving. Systemen en applicaties blijven veiliger, sneller en betrouwbaarder. Uw gebruikers zijn productiever en gemotiveerder. Afhankelijk van het kennisniveau binnen uw organisatie en uw wensen bieden wij 3 verschillende support- en onderhoudsabonnementen aan.

VoIP telefonie

Bij VoIP telefonie wordt uw internetverbinding gebruikt voor telefonie.

Een paar voordelen ten opzichten van traditionele telefonie.

 • Gemiddeld 30% voordeliger.
 • Bedrijfszeker, doordat automatisch wordt doorgeschakeld naar uw GSM mist u geen gesprek.
 • Niet locatie gebonden, overal waar een internetaansluiting is kunt u uw telefoon inprikken.
 • Flexibel, geen langlopende contracten u kunt elke maand uitbreiden of inkrimpen.

Internetverbindingen

Of het nu om een ADSL-, VDSL- Extended ethernet- of glasvezelverbinding gaat wij verzorgen alle soorten internetverbindingen. Voordeel van deze service is dat u ook voor uw internetverbinding niet als een nummer beschouwd wordt en zich kunt beperken tot 1 aanspreekpunt voor al uit facetten van uw automatisering.

Wij kunnen in geval van storingen en aanleg uw aansluiting monitoren en zijn dus niet afhankelijk van lange wachtrijen waardoor wij u snel kunnen helpen.

Kantorice biedt per 1 februari 2017 HP Financial Services en Subscription aan.

Met deze nieuwe dienst bieden we de mogelijkheid tot de financiering van hardware, software en/of services.

Met behulp van HP Financial Services en Subscription kunnen een financiering van hardware, software en/of services aanbieden over een periode van 12 tot maximaal 60 maanden tegen zeer scherpe en competitieve financieringstarieven per maand of per kwartaal. Hierdoor kunnen we een lange termijn relatie met onze klanten aangaan. We kunnen zo ook eigen services en software toevoegen, waardoor meer toegevoegde waarde wordt gecreëerd richting de klant.

Kantorice biedt uw een aantal mogelijkheden aan abonnementen van
het MS Office 365. Maak met ons een afspraak zodat we op basis van
een inventarisatie een passend voorstel kunnen doen. Bel ons of …