Kantoor- & projectinrichting van functioneel tot beleving!

Motiverende werkomgeving

Voor elke bedrijfsruimte vindt u bij ons een uitgebreide collectie projectmeubelen. Een goede werkplek bestaat uit meer dan ergonomische stoelen of een in hoogte verstelbaar bureau. Een gezonde werkplek geeft energie. Een fijne werkplek vergroot de prestaties van uw medewerkers. De inrichting van een ruimte speelt hierin een belangrijke rol.

Als projectinrichter luisteren we daarom eerst naar de wensen en behoeften van u en uw medewerkers. Van open ruimtes om te werken tot werkplekken met meer privacy. Van ruimtes om elkaar te ontmoeten tot een ruimte om daadwerkelijk samen te werken.

Design op kantoor

Maar we doen meer. We creëren ook die uitstraling die past bij uw bedrijf. Van de balie tot de vergaderruimte. Past een industriële stijl bij uw organisatie? Een zakelijke, of een creatieve inrichting? Een uitstraling die niet alleen inspirerend werkt voor uw eigen medewerkers. Een fijne werksfeer heeft ook een positieve invloed op klanten en het aantrekken van nieuwe werknemers.

U kunt bij ons terecht van advies tot realisatie. We zorgen voor een inspirerende en duurzame werkplek, waar het voor elk individu goed werken is. Bent u benieuwd hoe we voor u een inspirerende werkplek kunnen realiseren?

Bel (079-8893216) of mail ons voor een vrijblijvend gesprek,
we vertellen u graag meer!  Of …

Bel (079-8893216) of mail ons voor een vrijblijvend gesprek,
we vertellen u graag meer!  Of …

De realisatie van het project doen we samen het u. Wij inventariseren eerst al uw wensen zoals functionele indeling, kleurgebruik of een bepaald beoogde kantoorstijl.

Oriëntatie

Voor uw marktoriëntatie bent u bij Kantorice aan het juiste adres. Onze specialist vertelt u graag alles wat u wilt weten over materialen, productietechnieken, design, producten en logistiek. Dit kan bij u op locatie maar ook bij ons zodat u direct e.e.a. kunt ervaren op gebied van de productie en het logistiek centrum welke in hetzelfde gebouw gehuisvest zijn.

Concept

Een goed ontwerp begint bij een gedragen concept. Onze specialisten ondersteunen u hier graag bij. We vinden het belangrijk u te leren kennen, zodat we samen tot een uniek passend concept komen.

Onze interieurarchitecten en huisvestingsadviseurs ondersteunen bij het ontwikkelen van werkplekconcepten op maat. Daarbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van instrumenten zoals activiteitenanalyse en bezettingsgraadmetingen.

Ontwerp

Het beste ontwerp, dat maak je samen. De specialisten van Kantorice kunnen deelnemen aan uw projectgroep. Onze projectleiders kunnen ook de regie op zich nemen van schetsontwerp, voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp.

Het ontwerp wordt ingevuld met afwerking van de wanden, plafonds en de stoffering. Op basis van de inventarisatie zorgen wij voor ontwerpen die bestaan uit 2D- en 3D-aanzichten met eventueel meerdere scenario’s. In het ontwerp nemen wij als laatste details en uitwerkingen, zoals bekabeling expliciet mee.

Totale inrichtingen worden gelijktijdig ontwikkeld. Daarbij is het doel om sterktes te combineren, doorlooptijden te verkorten en de totale kosten te minimaliseren.

Integratie en Implementatie – steeds vaker wordt meubilair voorzien van elektra- en data-aansluitingen vanuit een plafond of vloeraansluiting. Ook thermostaatvoorzieningen worden steeds vaker in werkplekken toegepast. De juiste positionering hierbij is van groot belang. Kantorice speelt hierop in door meubilair fasegewijs op te bouwen, zodat de andere bouwstromen eenvoudig toegankelijke montageplekken wordt geboden. Kans op beschadiging wordt verkleind en efficiënt werken blijft mogelijk.

Productie

Binnen de kaders van het bestek en de inventarisatie doen wij een productenvoorstel. Deze onderbouwen wij met afbeeldingen, projectfoto’s en specificaties, zoals duurzaamheidsgegevens met de specifieke milieubelasting van het product. Wij zorgen voor stalen van voorgestelde materialen en kleuren.

Voor de losse inrichting en interieurbouw is er een ruime collectie meubilair beschikbaar dat in Nederland wordt gefabriceerd. Hierbij is maatwerk in kleuren, materialen, afmetingen en zelfs ontwerp mogelijk.

We zorgen voor bemonstering en stalen van afwerkingsmaterialen. Voor de bezichtiging van proefmodellen ontvangen we u bij voorkeur in de showroom.

Zodra de definitieve bestelling en logistieke afstemming een feit is, start de aanlevering van grondstoffen, de productie en uitlevering. Wij garanderen dat op tijd en volgens afspraak wordt geleverd, ingehuisd, gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd. Om de voortgang te waarborgen volgt onze projectleider de processen nauwgezet.

Inrichten & Realiseren

Voor ieder project maken we een overzichtelijke planning. Hiervoor gaan we graag in gesprek met uw toeleveranciers en andere projectbetrokkenen, zoals: interieurbouwer, aannemer, vloerbedekking-, raamdecoratie-, plafond- en wandenleverancier, installateur (bekabeling) en uiteraard uw eigen facilitaire en ICT dienst.  Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Afhankelijk van de grootte en de aard van het project stellen we een projectplan op met daarin duidelijke afspraken. In het projectplan wordt expliciet aandacht besteed aan communicatie, risicoanalyse en veiligheid tijdens het project.

Ons logistieke proces zorgt ervoor dat alle goederen uit de productie worden gecontroleerd en klaargezet voor levering. Om tijdens de inhuizing niet tegen onverwachte situaties aan te lopen wordt ter voorbereiding een logistieke controle gedaan.

Wanden en liften op locatie worden waar nodig voorzien van beschermende middelen. De montageploeg staat klaar op het moment dat onze vrachtwagens op de afgesproken tijd arriveren. Zij zullen de vrachtwagen direct lossen en het voor-gemonteerde meubilair volgens de plattegronden rechtstreeks naar de juiste plek uitlopen. De montage en de kwaliteitscontrole hebben we zoveel als mogelijk al in onze fabriek gedaan. Dit hoeft dus niet meer op locatie. Dat scheelt doorlooptijd in uw project. Na de vooropleveringen door Kantorice, leveren wij het project, eventueel in fases, aan u op.

Instructie & Opleiding

We verzorgen verschillende instructies en opleidingen voor uw medewerkers over het verantwoord gebruik van de werkomgeving. Voor uw facilitaire dienst over het beheer van het meubilair en eventuele kleine instellingen of reparaties. Voor uw schoonmaakorganisatie over de dagelijkse en incidentele schoonmaakhandelingen.

Nalevering

Kantorice heeft een na levergarantie van minimaal 5 tot 10 kalenderjaren.

Aftersales

Vanuit onze projectadministratie zijn alle gegevens direct inzichtelijk. Bij nabestellingen zal altijd het juiste meubilair worden toegepast met de juiste voorwaarden. Uw vragen over service, reparatie of nabestellingen kunnen worden gesteld aan uw vaste contactpersoon. Zo weet u zeker dat de voortgang en kwaliteit van het proces zijn gewaarborgd. Bij iedere belangrijke processtap wordt u geïnformeerd.

Beheer & Onderhoud

Inrichting en meubilair leveren een geweldige uitstraling, maar zijn geen doel op zich. Dat doel is optimale ondersteuning van werk-, leer- en verblijfsfuncties. Direct na de oplevering én gedurende de gebruiksperiode. Dit leidt tot de beste prestaties tegen de meest gunstige investering in tijd, geld en middelen.

Om onze visie op serviceverlening te realiseren bieden wij een serviceprogramma aan voor preventief en correctief onderhoud. Zo zorgen we er samen voor dat het meubilair technisch en functioneel in topconditie blijft.

Wij zijn er trots op alles in eigen land en in eigen beheer te produceren!

Bel (079-8893216) of mail ons voor een vrijblijvend gesprek,
we vertellen u graag meer!  Of …