Een groene werkplek maakt gelukkig en gezond

Beplanting is erg functioneel in ieder gebouw. Het zorgt voor aankleding en sfeer, maar heeft ook wetenschappelijk bewezen een positief effect op zowel de arbeidsproductiviteit als de gezondheid van uw medewerkers. Planten vangen fijnstof van bijvoorbeeld printers af en zuiveren de lucht in ruimtes.

Advisering

Het aanschaffen en verzorgen van kantoor- en interieurbeplanting is niet eenvoudig. Wij kunnen u daarbij adviseren en eventueel volledig ontzorgen. Aan de hand van uw behoefte kunnen wij uw groenwensen op een deskundige manier vertalen in een voor u speciaal opgesteld groenplan, waarmee dan bovenstaande voordelen zo efficiënt mogelijk kunnen worden bereikt.

Deskundig groenplan

Bij het gezamenlijk opstellen van een groenplan houden wij rekening met belangrijke factoren, zoals: uw wens qua beplanting, de functie die het moet gaan bekleden, licht, locatie, temperatuur, veiligheid en de eventuele verzorging. Op deze wijze kunnen wij dan een gedegen en op maat gemaakt plan aanleveren.

Prettig werken of ontspannen

Mensen houden van planten. Daarom zijn planten functioneel in ieder gebouw. Ze verfraaien de ruimte en scheppen een aangename sfeer. Bovendien zuiveren planten de lucht en beïnvloeden ze de luchtvochtigheid. Kantoor– en interieurbeplanting heeft in ieder verblijf een positief effect. Bekijk een aantal van de ideeën.

Wilt u meer weten over kantoor groen? Neem contact op met uw kantoorgroen specialist bij Kantorice. Bel ons of …

Planten in bedrijven en instellingen

De aanschaf en verzorging van kantoor- en interieurbeplanting is niet eenvoudig. Hoe vreemd dat ook klinkt: je moet een plant begrijpen. De keuze voor een plant wordt bepaald door de plaats waar hij komt te staan en de functie die hij heeft. Ook de mate van aandacht die hij krijgt bepaalt of uw plant zal floreren. Daarom is het verzorgen van planten een vak!

Een groene werkplek maakt gelukkig en gezond

Kantoren zijn de meest voorkomende werkplek en vaak ongezond om te zijn. Een bedrijf wat groen wil zijn, kan hier argumenten en inspiratie vinden om echt groen hier een plaats te geven. Lees meer op de vernieuwde website www.intogreen.nl een samenwerking tussen VHG, VGB en Productschap Tuinbouw.

Planten vragen verzorging

Planten water geven is niet ingewikkeld. Maar het met regelmaat verzorgen van planten kost tijd. Om allerlei begrijpelijke redenen wordt het veelal verwaarloosd. Uw planten hebben daar last van en laten dit uiteindelijk duidelijk zien.

In het groenplan verwerken wij factoren als: licht, locatie, temperatuur, veiligheid en verzorging. Wij beoordelen de functie die de planten op uw locaties hebben en de mate van verzorging die u van uw of onze medewerkers verlangt. Wij houden rekening met uw budget. Vraag ons om een voorstel.

Professioneel beplantingsonderhoud

Het is verstandig om de totale plantenverzorging ons in handen te geven. Al onze medewerkers hebben het Basiscertificaat interieurbeplanting van de VHG, volgen regelmatig cursussen op hun vakgebied en blijven op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Daardoor heeft u de garantie dat uw interieurbeplanting in optimale conditie blijft en een frisse uitstraling behoudt.

Tevens zijn wij in het bezit van een officiële spuitlicentie.

Ook uw kunstplanten

Een kunstplant heeft geen water of voedingsstoffen nodig. Maar een kunstplant moet er wel fris blijven uitzien. Belangrijk is ook dat kunstplanten hun natuurlijke vorm en kleur behouden. Daarom vraagt ook een kunstplant om onderhoud.

Onderhoudscontract

Om uw beplanting in optimale conditie te houden verzorgen wij conform afspraak vier of twaalf keer per jaar uw interieurbeplanting. Gebaseerd op het aantal en de gewenste verzorging van de beplanting stellen wij een maatwerk onderhoudscontract op. Vraag ons om een advies/offerte.

Leasen van planten

Lease voor een vaste periode van 3 tot 5 jaar behoort ook tot de mogelijkheden. Lease kan uitsluitend in combinatie met een Totaal onderhoudscontract.

Zo ziet u het onderhouden van planten is een specialisme en dat willen wij u graag bieden.

Plantenbakken, plantenvazen of -potten

De een noemt het een plantenbak, de ander een plantenvaas of -pot. Waar het om gaat is dat een plant komt te staan in een bak, vaas of pot die bij de plant en de standplaats past. De bak, vaas of pot moet voldoende ruim zijn, afgestemd op het aantal planten en het formaat van de planten. En natuurlijk is de soort beplanting van belang.

Alle soorten, maten en kleuren

De diversiteit aan plantenbakken is groot. Er is een ruime keuze in materiaalsoorten, kleuren, vormen en afmetingen. Het assortiment is zo breed, dat de keuzemogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn. Voor ieder interieur en iedere plant is een decoratieve en functionele oplossing.

Desgewenst laten wij uw plantenbakken op maat, in kleur of specifieke vorm maken.

Plantenwand

Wilt u een lelijke muur camoufleren of juist een fraaie natuurlijke scheidingswand creëren? Kies dan voor de plantenmuur: een verticale kantoorbeplanting. Deze met planten gevulde wand is in iedere binnenruimte een opvallend natuurlijk en decoratief element. Wij leveren hem als enkelzijdig of tweezijdig toonbare wand. Ideaal ter afscheiding van flex-werkplekken in kantoortuinen bij bedrijven en instellingen.