Een optimale sfeer in kantoren, showrooms en stands op beurzen heeft een stimulerende invloed op werkprestaties en koopgedrag. Mensen voelen zich prettig in een omgeving die met zorg en aandacht voor detail is afgestemd op de functie van de ruimte.

Het gaat om een subtiel samenspel van licht, kleur en smaakvolle decoraties. Kantorice beheerst alle technieken om de juiste sfeerdragers bijeen te brengen. Geprint in full colour op A-Texx behangmateriaal of zelfklevend vinyl, geplot uit standaard kleuren zelfklevend vinyl of gespannen doek systemen in verschillende uitvoeringen, Kantorice beheerst al deze disciplines.

Uit een stuk geprint en geplakt zonder naden

Netjes verdeel en aangesloten over de wandpanelen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Wij vertellen u graag meer. Bel 079-8893216 of …

Glaswanden

Bij de indeling van bedrijfsruimten wordt er graag gebruik gemaakt van glaswanden als afscheiding. Deze glaswanden hebben als voordeel dat het licht optimaal benut kan worden en dat de ruimte optisch groter lijkt.

Ramen en glaswanden zijn heel geschikt om met een mooie print of snijwerk te beplakken. Dat kan een foto zijn maar ook een abstracte vorm als tekst of een lijnafbeelding. Het werkt sfeer verhogend en vergroot tevens de privacy. Daarnaast kan glasdecoratie functioneel ingezet worden. Bijvoorbeeld om etages aan te duiden of het zonlicht te weren.

Transparante oranje kleurfolie

Transparante kleurfolie met uitsparing

Glasdecoraties worden gesneden uit of geprint op zelfklevende folies. Deze folies zijn in alle wenselijke kleuren en transparanties beschikbaar. Wanneer u kiest voor een sfeerfoto dan kunt u die zelf aanleveren (eigen foto of stockdia) of u kunt een voorstel laten doen door Kantorice.

Om de inkijk in uw huis of kantoor tegen te gaan kunnen wij een glasdecoratie op maat ontwerpen. Dit is een folie met een zandstraal effect die in elke gewenste vorm of figuur te maken is. Zo is het niet alleen functioneel maar ook heel decoratief en krijgt uw woning of bedrijf een unieke uitstraling.

Het beheersen van complexe projecten, van voorbereiding, planning, uitvoer en oplevering is een van de diensten die Kantorice levert. Onze projectmanagers hebben controle over uw opdrachten waardoor de kwaliteit gewaarborgd is en wij in staat zijn maatwerk te leveren.

De deadlines waar binnen een product gerealiseerd moet worden vanaf aanvraag tot oplevering worden steeds korter. Onze project managers structureren de behoeftes van onze opdrachtgevers, sturen onze ontwerp studio aan, zorgen voor de offerte, controleren de productie en planning en begeleiden de montage van het product binnen een gestelde termijn en budget.

Met deze dienst neemt Kantorice een deel van de zorgen van onze opdrachtgever weg.

De enige limiet is het formaat van je Wand!

Overige Producten:

Fullcolour spanframes, Canvasdoeken, Freesletters, 3D Letters, Wallcover, Plakletters, Colour Prints, Dibond epoxy, Etsfolie geprint, Wandprints en glasdecoraties.

Ook op deze ondergrond:

Behoudens ramen en wanden kunnen wij ook producties aanbrengen op bv een whiteboard, deuren en spiegels.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Wij vertellen u graag meer. Bel 079-8893216 of …