Hoe kiest u het juiste apparaat voor uw bedrijf? 

HP printers, MFP’s en all-in-ones zijn eenvoudig in het gebruik en produceren scherpe, briljante prints. U hebt keus uit een breed aanbod stijlvolle, innovatieve producten die uw werk gemakkelijker maken. De producten van HP staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. HP biedt een breed scala aan apparaten voor alle zakelijke behoeften, ongeacht of u forenst vanuit uw thuiskantoor, aan het hoofd staat van een druk kantoor of verantwoordelijk bent voor een afdeling in een grote onderneming. Met HP kiest u voor kosteneffectieve, betrouwbare apparaten van een vertrouwd merk. Met het juiste imaging- en printingproduct kunt u tijd en geld besparen. Maar hoe maakt u een keus uit de vele beschikbare HP apparaten?

Door gebruik te maken van de volgende brochure en/of website krijgt u een nuttig overzicht van het HP aanbod welke geselecteerd is op een aantal essentiële vragen.

Kijk voor meer informatie op http://store.hp.com/NetherlandsStore/Merch/List.aspx?sel=PRN&ctrl=f Raadpleeg voor uitvoerige informatie over deze producten de datasheets over de individuele producten op hp.com of uw HP business partner.