Bedrijfs-en werkkleding voor iedere branche

Kantorice is leverancier van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermende middelen (PBM) en regenkleding. Onze klantenkring bestaat uit havenbedrijven, overslag , bouwbedrijven en andere beroepsgroepen. Wij verkopen uitsluitend gerenommeerde buitenlandse A-merken of kleding. Wij kiezen voor superieure bedrijfskleding!

Beroepsgroepen:

Bouwbedrijven, Schildersbedrijven, Metaalindustrie, Groenvoorziening, Boswachters, Waterschappen, Gemeenten, Installatiebedrijven, Bouwindustrie, Installatie-industrie, Visindustrie, Schoonmaakindustrie, Voedselindustrie, Agro-industrie, Boswachters, Outdoor, Constructie, Transport en logistiek, Metaalindustrie, Machinefabrieken, Werktuigbouw, Wegenbouw, Ziekenhuizen, Laboratoria, Farmaceutische Industrie en de Bouw.

Bel (079-8893216) of mail ons voor een advies of een digitale catalogus. Of …

A-Merken

FE-Engel, Work Zone, Cofra, Sunwill, Elka, Broadpeak, Terra, Blackspade, Nimbus, 3M, Helly Hansen

Bedrijfskleding

Als werknemer stelt u hoge eisen aan uw werkkleding. Logisch, want u gebruikt de kleding intensief en wilt dat uw kleding mooi blijft en lang meegaat. De kleding moet daarom niet alleen comfortabel zitten en goede beschermde eigenschappen bieden, maar ook kleurvast zijn en tegen een stootje kunnen. Kantorice begrijpt dit goed en kan dit goed invullen met drie Europese topmerken.

Regenkleding

Een groot aantal beroepsgroepen hebben arbeid in het open-terrein, een goede waterdichte kleding is voor hen een prioriteit. Alleen met kwaliteitskleding waarbij extra aandacht is besteed aan materiaalkeuze en afwerking, bent u verzekerd van maximale bescherming. Wij kunnen deze zekerheid bieden met onze A-merken. De fabrikanten van deze merken beschikken over de kennis en kunde om waterdichte kleding te kunnen produceren. U kunt bij ons terecht voor complete regenkleding.

Veiligheidsschoenen en PBM

Wij bieden veiligheidsschoenen aan in allerlei soorten en maten. Verschillende werksituaties vragen immers om verschillende producten (schoen, laars, sneaker ect.). Misschien bent u op zoek naar een schoen met een hitte- of zuurbestendige zool? Of moet uw schoen antistatisch, schokabsorberend of juist waterafstotend zijn?

Naast de technische eigenschappen is het ook belangrijk dat het model en de uitvoering passen bij uw wensen. Daarom voert Kantorice het uitgebreide assortiment van een bewezen topmerk. Welke eisen u ook stelt aan zoolsamenstelling, binnenzijde en afwerking; wij hebben de schoen die past bij uw werkzaamheden!

PBM van alle A-merken onder één dak

Optimale arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Kantorice weet dat als geen ander en biedt dan ook alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM); een essentieel onderdeel als het om veilige arbeidsomstandigheden gaat.

Kantorice is aangesloten bij de grootste PBM distributeurs/groothandels in de Benelux die alle A-merken artikelen ook op voorraad heeft. Dit heeft voor u als voordeel dat een groot deel van ons PBM-assortiment snel leverbaar is.

Kantorice biedt als totaalleverancier van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) een compleet assortiment van handschoenen, gelaatsbescherming tot val beschermende producten.

Logo of teksten

Alle bedrijfs-en werkkleding kan desgewenst worden van een bedrijfslogo of eventuele teksten. Wij kunnen de kleding bedrukken of borduren. Borduren geeft een mooie stijlvolle uitstraling aan uw werkkleding. Bedrijfskleding met borduring geeft uw personeel een sterke identiteit en zorgt ervoor dat uw merk herkenbaarder is. Bestanden voor logo’s of teksten vragen wij naar een EPS vector-bestand.

Onze kracht en service

We vinden het belangrijk dat er niet één kledingstuk wordt geleverd, maar juist een totaalpakket bestaande uit buitenlandse A-merken of eigen producties. Met het one-stop-shopping-systeem willen we onze klanten inkoopgemak en kwaliteit leveren met de juiste services en afgesproken condities.

Met enthousiaste en deskundige medewerkers leggen we de lat op alle punten steeds weer een beetje hoger.

Zo hebben we sinds kort een nieuw initiatief: de showroombus! Deze bus gaat naar de klant toe. De bus is van binnen voorzien van ledverlichting en verwarming. Binnen vindt u de nieuwste collecties kleding en het laatst uitgebrachte assortiment schoenen.

Groen en duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Kantorice onderdeel van onze bedrijfsvisie. Ons interne milieubeleid besteedt veel aandacht aan onder andere recycling, groene stroom en zonne-energie. Daarnaast voeren wij ook een extern milieubeleid. Wij vinden het belangrijk dat de kleding die we verkopen op een eerlijke en milieuvriendelijke manier wordt vervaardigd.

Wij voeren belangrijke milieukenmerken als Ecolabel en Fair Wear label.

Bel (079-8893216) of mail ons voor een advies of een digitale catalogus. Of …