Vanuit een ervaren grafisch achtergrond is het voor Kantorice office & business supplies een eenvoud om u goed te adviseren omtrent de ontwikkeling van uw huisstijl met bijbehorende print en drukwerk items. Traditionele items als enveloppen en visitekaartjes worden afgewisseld met brochures, kalenders en diverse promotionele producten op een drager van papier of kunststof.

Op basis van een aantal belangrijke aspecten als oplage, formaat, materiaal en kleursamenstelling zullen we een voorstel doen voor een bepaald productieproces. Ook vragen wij naar de daadwerkelijke toepassing van het te reproduceren item. Het komt bv voor dat druk of printwerk in de buitenlucht gebruikt gaat worden waardoor we vooraf rekening moeten houden met keuze van het materiaal of zelfs de inkt.

Steeds meer kiest men ervoor om drukwerk in kleinere oplages te laten produceren. Nieuwe digitale druktechnieken kunnen de kwaliteit van conventioneel drukwerk makkelijk evenaren. Tevens zijn er een aantal voordelen van digitaal printen of drukken zoals personaliseren en het houden van veel kleinere voorraden.

Bel 079-8893216 voor vragen of een offerte! Of …

Digitale bestanden

Voor het bestellen van print en drukwerk maar ook het bedrukken van logo’s op promotionele artikelen zijn de juiste digitale bestanden nodig. Juist opgemaakte print en drukbestanden worden vaak in PDF aangeleverd terwijl we logo’s vaak in een schaalbaar vectorbestand willen ontvangen. Tevens spelen ook de resolutie en de zichtafstand als het gaat om producties van de diverse drukwer items.

Ontwerpen en opmaken

Heeft u geen digitale bestanden dan hebben wij vormgevers voor u klaar zitten om uw logo en huisstijl te ontwerpen. Bij het ontwerpen zullen we buiten onze creativiteit rekening houden met uw specifieke wensen. Wij zullen dit traject samen met u in een aantal proeffases bewandelen tot er een uiteindelijk definitieve resultaat tot stand komt.

Op basis van een vaste huisstijl (huisstijl handboek) worden ook de andere drukwerkitems voor u opgemaakt. Buiten uw akkoord op de drukproeven zullen wij niet het productieproces starten.

Materiaal en Kleur

Veel drukwerkitems worden geproduceerd op diverse soorten papier maar door het gebruik van nieuwe druktechnieken maakt het voor Kantorice geen verschil of dit nu op diverse soorten kuntstof kan. Technische ontwikkeling zoals snelle droogtijden hebben er voor gezorgd dat zowel zacht als hard pvc in diverse dikte te bedrukken zijn. Bedrukkingen op alle genoemde materialen kan in een of enkele PMS-kleuren of geheel in full-colour.

Druktechnieken

Bij Kantorice hebben we de mogelijkheid diverse druktechnieken toe te passen. Bij deze druktechnieken kijken wij naar b.v. het budget, oplage, materiaal en de toepassing van het drukwerk.

Visitekaartjes kunnen bv gemakkelijk geadviseerd worden op een digitale drukpers, terwijl bepaalde items voor buitengebruik beslist in zeefdruk zullen moeten. Op basis van de zeer ruime ervaring van onze vakmensen zullen wij u alle mogelijkheden goed adviseren.

Veredeling van drukwerk

Deze nabewerking van het drukwerk wordt in de meeste gevallen gebruikt om het drukwerk meer bescherming te geven of het er meer chic uit te laten uitzien. Het drukwerk voorzien van laminaat in een matte of glans uitvoering of zelf met spot-uv lak is op bv een offertemap geen uitzondering.

Ook worden oude druktechnieken met regelmaat ingezet diverse items te verfraaien met een blindpreeg of kleurfolie. De mogelijkheden per drukwerkitems zullen wij tijdens het gesprek met u doornemen.

Inbinden

Wij kunnen uw print- of drukwerk op diverse manieren voor u inbinden. Brochures zullen vaak op traditionele wijze worden gehecht met nietjes maar er zijn ook varianten zoals oognieten zodat u

het ook kunt inhangen in een ringband. Losse bladen kunnen we gemakkelijk inbinden met een spiraalbinding, thermische binding en klemruggen. Het inbinden kan desgewenst ook met tussenbladen en voor-en achtercovers.

Meest voorkomende Drukwerkitems

 • Visitekaartjes
 • Briefpapier/vervolgpapier
 • Enveloppen
 • Brochures
 • Leaflets/Flyers
 • Offertemappen
 • Kalenders
 • Posters
 • L-mapjes
 • Bureauleggers + kalender
 • Presentatie (Roll-up) Banners
 • Presentatie Doeken (grootformaat)
 • Presentatie Borden (grootformaat)
 • Promotie materiaal (papier + kunstof)
 • Promotie artikelen
 • Roll-up banner (presentatie/beursmateriaal)

Bel 079-8893216 voor vragen of een offerte! Of …