Het adres voor al uw kantoormeubelen en uw complete kantoorinrichting in Zuid-Holland en omstreken. Of het nu gaat om een werkplek, opbergplek of een plek om te ontmoeten. We hebben een breed eigentijds assortiment om al deze functionele ruimten een beleving mee te geven waar men zich prettig voelt. De kantoormeubelen als bureaus, ladeblokken, kasten, stoelen en accessoires zijn er in diverse kleuren en formaten.

  

Kantorice heeft naast de snelle levertijden, ook de beste prijs/prestatieverhouding. Daarnaast zijn na-leveringen langdurig gewaarborgd door de productie van onze kantoormeubelen in Nederland . De NPO kantoormeubelen zijn geschikt voor langdurig professioneel gebruik. Dit garandeert een eerlijke productie met goede arbeidsomstandigheden en lage prijzen.

Huur en lease van kantoormeubelen is bij Kantorice ook mogelijk.

Neem contact met ons op voor uw kantoorinrichtingsvoorstel “tekening op maat”.
Bel ons via 079-8893216 of …

Het nieuwe werken

Werken waar, wanneer en hoe je dat wilt, dat is in het kort Het Nieuwe Werken (HNW). Aanwezig zijn en uren maken is niet meer wat telt. Het gaat om de output die je levert. Organisaties die Het Nieuwe Werken (HNW) hebben doorgevoerd, stellen medewerkers bijvoorbeeld in staat vanuit huis te werken. Of zelf hun werktijden te bepalen. Als medewerker krijg je de ruimte en de vrijheid om je werk binnen bepaalde grenzen naar eigen inzicht te doen. Daardoor betekent HNW dus flexibeler werken met meer zelfstandigheid. Hierdoor kun je beter bepalen hoe je je werk effectiever, efficiënter en – niet onbelangrijk – plezieriger invult.

De inrichting van bedrijfsruimten hebben steeds meer het karakter van het nieuwe werken.

Vaak zijn deze flex-en werkplekken kaal en steriel waar te weinig beleving is terug te vinden.

Ons assortiment kantoormeubelen

Kantorice is ons eigen voordelige en meest complete kantoormeubelen assortiment. Onze kantoormeubels zijn op elkaar afgestemd waardoor er een representatieve en gezonde werkomgeving wordt gecreëerd. Indien u door specifieke ruimtelijke indelingen of werkomstandigheden geen keuze kunt maken uit de gepresenteerde opstellingen en kleuren, dan helpen wij u graag verder.

Akoestische kantoormeubelen en kantoorinrichting

Door gebruik te maken van akoestisch kantoormeubelen kun je een werkomgeving creëren waar mensen optimaal kunnen werken. De bekleding op wanden, schermen en plafonds kunnen gemakkelijk worden aangebracht. Deze panelen kunnen goed toegepast worden in ruimten met veel geluidsoverlast. Denk hierbij aan openbare ruimten, callcenters, scholen, zorginstellingen, overheidsinstellingen. Deze akoestische panelen zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Je creëert hiermee tevens een bepaalde sfeer en rust op kantoor. Je maakt door het gebruik van stoffen het kantoor ook huislijker. Er is aandacht voor elkaar en aandacht voor het werk.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van akoestische kantoorinrichting en willen graag samen kijken welke kantoormeubelen bij de identiteit en werkvorm van uw bedrijf past.

MVO

Wij zijn er trots op alles in eigen land en in eigen beheer te produceren. We hebben geen productielocaties in zogenaamde “lagelonenlanden” om kosten te besparen ten koste van de werkgelegenheid in eigen land. Wij vertrouwen op de kwaliteit en flexibiliteit van onze eigen medewerkers.

Kantorice produceert en levert kantoormeubelen en kantoorartikelen die een positieve invloed hebben op de werkomgeving van uw werknemers. Een gezonde werk situatie is uiteraard de basis. Daarom voldoen we aan alle huidige arbonormen. • NEN 2449 • NEN-EN 527-1 • NEN-EN 527-2 • NPR 1813

Alle meubelen worden in Nederland geproduceerd onder zeer goede gecontroleerde arbeidsomstandigheden. ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en we werken volgens ISO 26000. Wij hebben vertrouwen in onze producten en staan voor de geleverde kwaliteit. Daarom geven wij standaard garantie van 5 jaar.

De bureaubladen, topbladen en houten kasten zijn leverbaar met het milieukeurmerk FSC® PEFC®. Beide staan voor duurzaam bosbeheer, wat garandeert dat de bossen ook voor volgende generaties behouden blijven.

Montageservice voor onze kantoormeubelen

Wij beschikken over een eigen montage service.

De door u bestelde kantoormeubelen worden door ons eigen transport geleverd. U kunt er voor kiezen de levering en montage bij u thuis of op het werk uit te laten voeren door onze zeer ervaren monteurs.

Neem contact met ons op voor uw kantoorinrichtingsvoorstel “tekening op maat”.
Bel ons via 079-8893216 of …