Kantorice levert de bestelde kantoorartikelen binnen 24-uur op de diverse adressen binnen Nederland.

Voor 18:00 uur bestellen betekent de volgende dag bij u op het gewenste adres. Van uw bestelling volgt altijd een digitale pakbon (PDF) per mail zodat u of uw collega weet wat er bij Kantorice is besteld. In deze digitale pakbon staan onderin een aantal links (blauw tekst als bv: JVGL5073911Q4063047) weergegeven. Door op deze link te klikken kunt u zien waar uw pakket zich op dat moment bevind. Behalve een digitale pakbon van Kantorice ontvangt u ook een aantal email-berichten van DHL (onze vervoerder m.b.t. de dropshipments). DHL geeft u namelijk per pakket aan wat het “Verwachte bezorgmoment” is die dag. Het aantal DHL berichten is echter afhankelijk van het aantal pakketten welke u gaat ontvangen en moet corresponderen met het aantal links in de pakbon van Kantorice.

Mocht er iets niet kloppen m.b.t. het leveren van de bestelde artikelen dan willen wij u vragen contact op te nemen met ons (079-8893216 of info@kantorice.nl).

Het gemak van vaste bezorgroutes voor het leveren van kantoorartikelen en kantoormeubelen.

Elke werkdag van de week rijden wij een vast route naar de omliggende gemeenten van Zoetermeer. Wij bezorgen op deze combinatieroutes tegen een sterk gereduceerd tarief voor het vervoer. Tevens halen wij als service uw oude en lege tonercassettes (cartridges) op. Deze tonercassettes worden immers als klein chemisch afval gerekend en mogen niet bij het huisvuil komen. Tevens steunen we met deze oude en lege tonercassettes ook een goed doel als de CliniClowns.

Bezorgroute Maandag: Zoetermeer, Bleiswijk, Berkel, Boskoop, Hazerswoude, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Hazerswoude Rijndijk, Moerkapelle en Benthuizen.

Bezorgroute Dinsdag: Zoetermeer, Leidschendam, Nootdorp, Voorburg, Voorschoten, Den Haag (‘s-Gravenhage), Scheveningen, Rijswijk, Wassenaar en Leiden

Bezorgroute Woensdag: Zoetermeer, Den Haag, Wateringen, Poeldijk, Monster, De Lier, Naaldwijk, Honselersdijk (Flora Holland – veiling), Hoek van Holland, Kwintsheul, Maasdijk, Maassluis, Vlaardingen, Maasland, ‘s-Gravenzande, Den Hoorn en Delft (ook wel route Westland).

Bezorgroute Donderdag: Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg, Bergschenhoek, Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen.

Bezorgroute Vrijdag: Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Zoeterwoude, Zoeterwoude Rijndijk en Reeuwijk.

Uiteraard is het wachten op een van deze routes geen must. Kantoorartikelen kunnen namelijk de volgende dag al bij u worden geleverd (binnen 24 uur)