Kantorice richt zich op informatie-en documentbeheer met als doel uw werkprocessen verder te digitaliseren en dus efficiënter te kunnen werken. We leveren een kwalitatief hoogstaand product, een compleet aanbod van oplossingen voor informatieprocessen, van barcode-en labelprinters tot innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen.

Wij houden rekening met alle processen die binnen uw bedrijf lopen. Medewerkers willen mobiel printen, u wilt kosten besparen, digitale bestanden moeten snel worden teruggevonden, u wilt geen omkijken hebben naar het beheer van uw printerpark.

Ook andere aspecten zoals gebruiksgemak en duurzaamheid welke wij belangrijk vinden komen tijdens ons advies aanbod. Met ons totaalpakket aan producten, oplossingen en services heeft u geen omkijken meer naar uw printerpark.

Het beheren van uw printerpark, hoe gaat u dit organiseren? Hoe richt u uw printomgeving van uw organisatie slimmer in zodat u uw printerpark gemakkelijk kunt aansturen? En hoe krijgt u inzicht in het printgedrag van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers bewuster omgaan met hun printgedrag? Dit zijn vragen waarbij Kantorice u graag wil adviseren.

Wij zorgen ervoor dat uw complete printerpark en printbehoefte in kaart worden gebracht. Vervolgens brengen we een passend advies uit en helpen u tijdens het gehele proces. Een proces van implementatie tot aan het beheer en onderhoud van uw printerpark. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw printvolume wordt beperkt, het beheer van uw printers en documenten eenvoudiger wordt en dat u met mobiele apparaten kunt afdrukken en scannen.

We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen en de bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en oplossing zodat u totaal ontzorgd bent.

Wilt u meer weten over alle printing mogelijkheden?
Neem contact op met uw Printing Specialist Kantorice. Bel ons of …

Merken

Kantorice is niet gebonden aan een specifiek voorgeschreven merk. Op basis de gewenste of geadviseerde oplossing hebben we wel voorkeuren voor bepaalde merken. Er zijn merken welke zich sterk onderscheiden op het gebied van de scherpte van afdrukken, voor bepaalde branches is dit een must. Andre merken zijn juist in beeld wanneer er slimme scansoftware moet worden ingezet of is het onderwerp duurzaamheid een belangrijk aspect.

Wilt u meer weten over alle printing mogelijkheden?
Neem contact op met uw Printing Specialist Kantorice. Bel ons of …