Als geregistreerde HP business partner kunnen wij u goed van dienst zijn omtrent de juiste aanschaf van uw printer, multifunctional dan wel andere toepasbare producten en solutions.

Bent u toe aan een nieuwe printer of een uitbreiding van uw printerpark? Heeft u behoefte aan meer inzicht in het printgedrag en -verbruik? Wilt u een lagere prijs betalen voor uw toners en cartridges? Met Managed Print Services (MPS) van Kantorice Printing bent u verzekerd van een aantoonbaar goedkoper aanbod voor al uw printoplossingen. Bovendien heeft u toegang tot onze grondige en praktische kennis over printtoepassingen. Ontdek welke van de vier beschikbare service-vormen het best uitsluit bij uw wensen en geniet van alle gemakken en voordelen van Managed Print Services. Vraag ons naar de mogelijkheden van Managed Print Services en een concurrerende offerte voor zakelijk printen, al meer dan 20 jaar de printspecialist.

Waarom zou u kiezen voor een printer of multifunctional van het merk HP?

Het merk Hewlet Packard heeft zich al vele jaren bewezen in kwaliteit en is niet voor niets marktleider in het leveren van print-configuraties en praktische software oplossingen voor het MKB en multinationals. Een andere goede reden is het gemakkelijk laten installeren en een zeer stabiel zijn voor de diverse soorten netwerken. Veel efficiënter voor uw IT-afdeling of IT-partner. Tevens heeft HP zich meer dan goed weten te onderscheiden en produceert de meest veilige printers in de wereld. Uw printers kunnen n.l. een toegangspoort zijn voor hackers. HP Wolf Pro Security maakt gebruik van continue hardware-aangedreven bescherming om end-points veilig te houden. Dit laatste is sinds het hybride werken alleen maar toegenomen.

Wilt u meer weten over alle printing mogelijkheden?
Neem contact op met uw Printing Specialist Kantorice. Bel ons of …

Merken

Kantorice is niet gebonden aan een specifiek voorgeschreven merk. Op basis de gewenste of geadviseerde oplossing hebben we wel voorkeuren voor bepaalde merken. Er zijn merken welke zich sterk onderscheiden op het gebied van de scherpte van afdrukken, voor bepaalde branches is dit een must. Andre merken zijn juist in beeld wanneer er slimme scansoftware moet worden ingezet of is het onderwerp duurzaamheid een belangrijk aspect.