De “Space-Boxx” is de ideale kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen!

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen of geconcentreerd kunnen werken. Conferentie –en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. Wij weten wat vernieuwende bedrijven nodig hebben.

“Makkelijk verplaatsbare en standaardoplossingen, speciaal ontworpen voor de open-space werkomgeving!”

Gebaseerd op onze observaties is snel overleg erg belangrijk, maar de kantoren hebben een probleem; slechte akoestiek. Daarom hebben wij het Space-Boxx concept bedacht om zeker te zijn van een goede geluidsabsorptie, perfect voor in het kantoor. En de Kubus neemt weinig plaats in beslag, evenveel als 2 werkplekken.

De Space-Boxx Closed is eenvoudig te verplaatsen met een pompwagen binnen de ruimte waarin deze staat wat een maximale flexibiliteit en indien nodig extra werkplekken biedt. Een gesloten Space-boxx is volledig geventileerd wat dit tot een gezonde en aangename werkplek maakt.

Flexibel, makkelijk en heel veelzijdig!

Een greep uit de vele toepassingsgebieden waarop de Space-Boxx Closed fenomenaal en flexibel ingezet kan worden:

  • overleg (kleine groepen, in kantoortuin, afgezonderd communiceren zonder akoestische overlast)
  • werken (geconcentreerd en onafgeleid werken, concentratie werkplek, mobiele unit, mobiele vergaderunit)
  • bellen (callcenter, verkoopgesprek, intakegesprek)
  • repro ruimte (printer, multifunctionele unit)
  • beurzen (beursunit, mobiele balie, mobiele unit)
  • pantry (koffie, thee, lunch e.d.)

De Space-Boxx is verkrijgbaar in 5 varianten, zo is er een smalle, brede, gesloten of schakelbaar model verkrijgbaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden van de “Space-Boxx” kunt u ons bereiken op info@kantorice.nl of wij staan u graag persoonlijk te woord.