DMS (Document management systeem)

De omgang met papieren en digitale documenten vormt een grote uitdaging voor de meeste bedrijven. De kosten van papieren documenten blijven toenemen waardoor bedrijven op zoek gaan naar een oplossing om de kosten van documenten, de productiviteit van het personeel en de doorstroom van de diverse bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wij zijn partner van “DocuWare”. Deze organisatie heeft DMS als specialisatie.

Het doel van de software is een optimalisatie van de bedrijfsefficiency.

“DocuWare” is een slimme software-tool voor het managen van alle inkomende en uitgaande documentstromen binnen uw organisatie. Of het nu gaat om factuurstromen in een workflow met autorisatie mogelijkheden, e-mailarchivering, klantendossiers, personeelsdossiers of welke dossiers dan ook te noemen. Een professioneel beheer en archivering van juiste documenten (versie-beheer) scheelt enorm veel tijd.

“DocuWare” is modulair op te bouwen met bewezen koppelingen naar bv SharePoint, Navision, Unit4, SAP, Outlook, en vele ERP systemen. Tevens zijn er mogelijkheden tot workflow management (bv facturen) en versiebeheer documenten. Kan zowel lokaal op de server draaien als in de cloud of een combinatie van beide. Een groot voordeel van het modulair opbouwen is de zeer geringe investering in DMS, hierdoor is er zeker voor MKB bedrijven ook een haalbare return on investment.

Voorbeeld module workflowmanager (video)

Docuware printer (video)

Docuware connect to outlook (video)

Docuware Smart Connect (ERP Navision) (video)

Docuware Intelligent Indexing (video)

Inmiddels heeft Docuware zich wereldwijd bewezen in al 17 talen (36 talen OCR). Docuware is onlangs door het onafhankelijke instituut ” BLI” als goed gewaardeerd. (Report) Zou deze professionele, slimme software-tool een bijdrage kunnen leveren binnen de organisatie incl. mogelijkheden naar andere vestigingen, werkmaatschappijen, dealers, agentschappen en ook naar uw klanten (bv read-only).

Er is tevens een Docuware cloud versie beschikbaar. Een voordeel van deze cloud versie is dat het alle alle aanwezige modules bevat en dat het aantal licenties onbeperkt is.

Bij interesse in deze zeer professionele DMS komen we graag bij u langs voor een live-demo. Bel ons voor een afspraak of …