De Aaibare Stoel

De Fleeze is het nieuwe stoelontwerp van Ruud Bos. Door gebruik van innovatieve technieken is een meubel ontstaan met een zeer hoge aaibaarheidsfactor en fluweelachtige “look & feel”. Met behulp van de SoftSkin technologie worden polyamide vezels elektrostatisch over het hele meubel aangebracht. De openstaande vezels absorberen het licht. Hierdoor ontstaat een intense kleurbeleving. Tevens draagt deze eigenschap bij aan een aangename akoestiek in de ruimte waarin de stoel wordt toegepast.

Fleeze – Contract

Speciaal voor omgevingen waarin sprake is van langdurig en intensief gebruik van het zitmeubilair hebben wij de Fleeze – Contract ontwikkeld. Bij dit model is de binnenkant van de kuip voorzien van een onderhoudsarme HPL toplaag. HPL is makkelijk te reinigen, extreem sterk, vochtbestendig en slijtvast.

Comfort 

Een goed zitcomfort is voor ontwerper Ruud Bos  een belangrijk uitgangspunt bij ieder stoelontwerp. Bij veel designstoelen is dit een ondergeschoven aspect. De ergonomisch vormgegeven rug van multiplex beweegt subtiel mee met de gebruiker. De Fleeze heeft haar grote stabiliteit te danken aan de laser-gesneden spinvoet van plaatstaal voorzien van robuuste, maar passende stoeldoppen. Met een zithoogte van 46 cm houdt de Fleeze goed rekening met de gemiddelde lengte van de Noord-Europeaan.

Onderscheiden met eigen beeldmerk

Vanaf 20 stuks bieden wij de mogelijkheid om een eigen logo of bedrijfsnaam in reliëf op de rug van de stoel in de SoftSkin te laten uitvoeren. Dit geeft de stoel een exclusief karakter en het biedt de unieke kans om het interieur een functie te geven bij het versterken van de merkidentiteit.

Kleur bekennen

De stoel is standaard leverbaar in 10 verschillende kleuren. Van zakelijk grijs tot uitgesproken kleuren als cyclamé en lime. Vanaf 12 stuks kunnen wij de Fleeze in iedere gewenste kleur uitvoeren.

Lange levensduur en circulair gebruik

Het tijdloze ontwerp en de kwaliteit van de gebruikte materialen van de Fleeze staan garant voor een lange levensduur. Maar wat BRROS. betreft houdt het niet op bij het einde van het eerste leven. Met de circulaire programma’s van BRROS. geven wij invulling aan onze verantwoordelijkheid voor het recyclen van de Fleeze en onze andere producten

Meer weten over de mogelijkheden van de collectie, info@kantorice of 079-8893216

Wilt u meer weten? Bel ons of …