Multifunctionele pods voor Stichting SPRANK (Zorg)

Deze week hebben we op de locatie Stichting Sprank Zwolle (hoofdkantoor) een 4-tal akoestische cabines mogen opleveren. De verschillende cabines, pods of units worden gebruikt voor bellen, werken en overleg!

BOUWEND NEDERLAND faciliteert ergonomische thuiswerkplek.

BOUWEND NEDERLAND faciliteert het personeel met een prachtige ergonomische zit-sta thuiswerkplek.

DE MAKELAARS Rotterdam kiezen voor akoestisch maatwerk

Onlangs een akoestisch bureaupaneel mogen plaatsen bij Jenné Baars Jenné De Makelaars in Rotterdam. De uitvraag was een opmaat gemaakt hoek-paneel met een specifieke maat, kleur en bevestiging.

Mobiele akoestische concentratie werkplekken voor YUKI Rotterdam.

Mobiele akoestische concentratie werkplekken voor YUKI Rotterdam. Door de toename van het online-werken, meetings, bellen ect. is er steeds meer behoefte om even apart en ongestoord te werken. De units zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Tevens is er een ruime keuze in stoffering, kleur en overige specificaties waaronder brandvertragende foam.

Mobiele akoestische zit-sta units voor TUE-studenten

Repeatorder voor het leveren van 6 st. mobiele akoestische zit-sta work units. De Technische Universiteit Eindhoven was zeer tevreden over de eerder geleverde units.

RO-ADviseurs kiezen voor duurzaam bureausysteem.

De Stand Up R is niet zomaar een werkplek. Het is een bureausysteem welke is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het bureaublad.

BOW Stilte unit voor Abel Sensors Delft

Abel Sensors Delft. Even geconcentreerd bellen met een klant of leverancier zonder direct grotere spreekkamers bezet te houden.

Ergonomische zitoplossing, leanchair voor Meatable-DSM.

Ergonomische zitoplossingen! Op dit moment zijn we samen met de fabrikant een Leanchair aan het door ontwikkelen voor Meatable - DSM - Biotech Campus Delft.

Stilte cubes/pods voor RAM Infotechnology

Na het showroombezoek waar alle mobiele akoestische units zorgvuldig bekeken en getest te hebben was RAM Infotechnology te Utrecht (ICT-specialist) er wel zeker van dat het deze Duo-Boxx moest gaan worden. De Space Boxx Duo is een zeer complete akoestische unit welke de behoefte voor een paar uur stil en geconcentreerd werken prachtig kan invullen.

Ergonomische flexwerkplekken voor het LBIO

Meer ergonomische werkplekken voor het LBIO, Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen. De prima ervaring met elektrisch aangedreven zit-sta bureaus heeft het LBIO doen besluiten meer oude traditionele onderstellen te vervangen.