BOUWEND NEDERLAND faciliteert ergonomische thuiswerkplek.

BOUWEND NEDERLAND faciliteert het personeel met een prachtige ergonomische zit-sta thuiswerkplek.

BOW Stilte unit voor Abel Sensors

Onlangs hebben we Schep Makelaardij "Kenners van het platteland" te Schoonhoven mogen voorzien van nieuwe werkplekken. Er is gekozen voor 3-traps elektrisch instelbaar bureau.

Mobiele akoestische zit-sta units voor TUE-studenten

Repeatorder voor het leveren van 6 st. mobiele akoestische zit-sta work units. De Technische Universiteit Eindhoven was zeer tevreden over de eerder geleverde units welke door een van de faculteiten was aangeschaft. Het blijkt dat de eerder geleverde zit-sta work units heel frequent gebruikt worden en dat deze voor allerlei activiteiten worden ingezet. Veel gemaakte uren als concentratie werkplek maar ook regelmatig voor het videobellen door de TUE-studenten.

Ergonomische zitoplossing, leanchair voor Meatable-DSM.

Ergonomische zitoplossingen! Op dit moment zijn we samen met de fabrikant een Leanchair aan het doorontwikkelen voor Meatable - DSM (Biotech Campus Delft).

RAM Infotechnology investeert in stilte werkplekken!

Na het showroombezoek waar alle mobiele akoestische units zorgvuldig bekeken en getest te hebben was RAM Infotechnology te Utrecht (ICT-specialist) er wel zeker van dat het deze Duo-Boxx moest gaan worden. De Space Boxx Duo is een zeer complete akoestische unit welke de behoefte voor een paar uur stil en geconcentreerd werken prachtig kan invullen.

Ergonomische flexwerkplekken voor het LBIO

Meer ergonomische werkplekken voor het LBIO, Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen. De prima ervaring met elektrisch aangedreven zit-sta bureaus heeft het LBIO doen besluiten meer oude traditionele onderstellen te vervangen.

RO-ADviseurs kiezen voor duurzaam bureausysteem.

De Stand Up R is niet zomaar een werkplek. Het is een bureausysteem welke is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het bureaublad.

Belcel voor Business For Business (België)

NEW Phone-Boxx, kwalitatieve en zeer prijsvriendelijke belcel voor Business For Business GCV te Hoeilaart BELGIE. Er was een sterke behoefte aan een kleine akoestische ruimte. Soms wordt verbouwen overwogen maar deze kosten lopen ook al snel op. Tevens is de akoestiek vaak veel minder. JUSTBOOTH

Fleeze, nieuw stoelontwerp van Ruud Bos “BRROS”

Deze tafel, ontworpen door "Mart van der Meer" heeft een lichtgewicht karakter. Echter een doordachte poot-blad constructie zorgt voor een stabiele tafel. De tafel kan oneindig doorgeschakeld worden.

Houten locker-systeem voor Zorgprofessional Centramed

Onderdeel van dit preventie plan is een houten locker-systeem welke heel goed aansluit bij de huidige inrichting en sfeer in het kantoor te Zoetermeer.