zitten of staan op de werkplek?

OXIDESK & OXISEAT

Om het gevaar van te lang stil zitten tegen te gaan, moet je zittende werkzaamheden regelmatig even onderbreken met een gezonde dosis lichaamsbeweging. De Oxidesk flexwerkplek komt in beeld bij iedereen die even een opkikker nodig heeft en extra zuurstof naar de hersenen wil krijgen. Of bij diegene die wil surfen op het web, telefoneren of geconcentreerd stukken door wil lezen.

 

Gebruik van de Oxidesk versterkt niet alleen de gezondheid, het verhoogt ook de productiviteit en geeft een boost aan uw creatief vermogen. Om de Oxidesk optimaal aan de gebruiker aan te kunnen passen zijn er diverse verstelmogelijkheden. Zo is de hoogte van het zadel traploos instelbaar, evenals de hoogte van het werkblad. Het werkblad, voorzien van een ergo-curve is tevens in diepte verstelbaar. De Oxidesk is verder voorzien van een regelbare weerstand die iedere gebruiker individueel naar zijn voorkeuren kan aanpassen. Hoe zwaar de Oxidesk ingesteld moet worden is afhankelijk van het fysieke vermogen van de gebruiker.

De Oxiseat is familie van de Oxidesk. Onbewust komen werken en bewegen hier samen op deze zeer comfortabele fietswerkplek. In tegenstelling tot de Oxidesk is de Oxiseat toepasbaar in combinatie met uw werkplek. Dit heeft als voordeel dat alle gewenste middelen binnen handbereik zijn en de ergonomische instellingen behouden blijven. De Oxiseat is makkelijk te verplaatsen waardoor deze flexibel inzetbaar is in iedere werkomgeving.

In de maanden juli en augustus hanteren we op beide modellen een zeer aantrekkelijk prijsvoordeel. Voor meer informatie kunt u bellen naar 079-8893216 of mailen info@kantorice.nl