De Space-Boxx, even afzonderen in een open ruimte!

Een moderne werkomgeving bestaat uit flexibele werkplekken en een transparante, open ruimte, evenals de mogelijkheid om je af te zonderen. Voor een moment van concentratie of juist om klanten te ontvangen of te vergaderen. De Space-Boxx van Kantorice voldoet aan deze wensen met een uitzonderlijk modern design van de hoogste kwaliteit.

  

De Space-Boxx is het antwoord op de traditionele conference room. Met deze flexibele kantooroplossing wordt de werkplek verreikt en uitgebreid zonder dat dit ten koste gaat van de kantoor dynamiek. Zo is de Space-Boxx verkrijgbaar met glazen wanden zodat de openheid van de werkplek en het contact met collega’s behouden blijft. En zelfs een open Space-Boxx is zo ontworpen dat de akoestiek in de unit blijft en er dus in alle rust overlegd kan worden zonder dat anderen hier hinder van ondervinden.

De Space-Boxx is leverbaar in drie varianten; meet small, meet big en closed, die allen niet meer ruimte in beslag nemen dan twee traditionele bureaus. Daarnaast is Space-Box eenvoudig te verplaatsen met een pompwagen binnen de ruimte waarin deze staat wat een maximale flexibiliteit en indien nodig extra werkplekken biedt. Een gesloten Space-Boxx is volledig geventileerd wat dit tot een gezonde en aangename werkplek maakt.

Meer weten over de mogelijkheden en specificaties van de Space-Boxx? Bel naar 079-8893216 of mail naar info@kantorice.nl

Tijdens de introductie van de Space-Boxx voeren wij een zeer gunstige prijsstelling.